E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

O nama

Arkada - Trgovine d.o.o. je poduzeće za građevinarstvo i trgovinu, osnovano 1994. godine. Društvo je registrirano na Trgovačkom sudu u Rijeci Tt 00/2653-4, MBS: 040006784.

Poduzeće smo koje se bavi građevinarstvom te prodajom građevinskog materijala, krovne opreme, vodoinstalacija, alata, boja i lakova, a ujedno posjedujemo i širok asortiman ostalih proizvoda koji se koriste u građevinarstvu.

Već više od 10 godina uspješno se bavimo stanogradnjom, za što su dokaz mnogi reprezentativni objekti sagrađeni na širem području grada Rijeke.

U Crikvenici, Kotorska bb (ispred stanice za tehnički pregled vozila "Ikarplast") nalazi se i skladište građevinskog materijala, koje podržava sav asortiman kao i naše centralno skladište na Viškovu.

Poslovne banke koje nas podržavaju su Erste, Partner i OTP banka, poslovnice Rijeka.

U sklopu sjedišta tvrtke, u Stupari 28 c - 51216, Viškovo, nalaze se prodajni centar i veleprodajno skladište.

Ako gradite kuću, obnavljate postojeću, bavite se građevinskim uslugama, ili jednostavno trebate neki od proizvoda iz našega asortimana, odvojite malo Vašeg vremena i pogledajte proizvode koje smo Vam ponudili na ovim stranicama i posjetite naše veleprodajno skladište ili neku od naših maloprodajnih trgovina.

Raspolažemo vrlo povoljnim cijenama, o čemu svjedoči sve veći broj naših poslovnih partnera, kako obrtnika građevinara tako i velikih tvrtki, koji nam se obraćaju s povjerenjem.

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.