E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Učinkovita krovna izolacija

Učinkovita krovna konstrukcija koja ispunjava građevinske i fizikalne uvjete toplinske zaštite i zaštite od kondenzata, jedina jamči ugodnu klimu u prostoriji, male troškove grijanja i trajno funkcionalan krov. Svi ti zahtjevi se mogu jednostavno ispuniti ugradnjom Bramac Therma, kvalitetnog proizvoda za izolaciju od poliuretana (PIR). Pri tom se ovaj izolacijski materijal punom površinom postavlja odozgo na rogove.

Na taj način izbjegavaju se toplinski mostovi koji uzrokuju gubitak topline. Potrebne U - vrijednosti lakše se postižu nego primjenom npr. dvostrukih rogova i uobičajene izolacije između rogova.

Bramac savjet za izbjegavanje kondenzata:

Ostavlja li se kod sanacije krova stara izolacija između rogova, potrebnu debljinu Bramac Therm ploče određujemo tako da se točka rosišta nalazi u njoj.

Pravilo iz prakse: debljina stare mineralne vune  +4 cm jednaka je debljini primjenjive Bramac Therm izolacije na rogovima.

Izvor: www.bramac.hr

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.