E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Ljeto u punom zamahu!

02.08.2017.

Iako je sada prevruće za neke veće radove, dok se odmarate u hladu imate vremena za razmišljanje što dalje i što napraviti najesen...;-)

Školski dani će uskoro doći, a vaši će školarci trebati urediti sobu ili možda čak i dobiti svoju sobu kako bi mogli na miru se prihvatiti učenja. U svim tim situacijama vam možemo pomoći, samo nam se obratite.

Veliki izbor boja za unutarnje zidove uljepšati će svaki prostor, a i dati novu dimenziju ukoliko se primjene na maštoviti način. Nemojte se ustezati koristiti više boja za ličenje zidova, a koje kombinacije bi vam najviše odgovarale, to prepustite ton kartama koje možete pronaći u Arkada Trgovina centrima.

U svakom slučaju, za pomoć oko realizacija vaših ideja za uređenje vanjskih i unutarnjih prostora na raspolaganju su vam naši prodajni centri u Rijeci i Crikvenici.

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.