E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Stiropor je trajna toplinska izolacija

29.09.2017.

Energetski štedljive zgrade i kvalitetne stambene prostore ne možemo niti zamisliti bez ekspandiranog polistirena [EPS]. U razvijenim državama je stanje takvo, da je 90% svih fasada izolirano upravo sa ekspandiranim polistirenom. U većini konstrukcijskih sklopova je zbog svojih izuzetnih svojstava nezamjenjiv.

Koristimo ga svugdje, gdje trebamo toplinsku i zvučnu izolaciju zidova, krovova, podova i drugih konstrukcijskih sklopova za sve vrste zgrada.

Investicija u toplinsku izolaciju od stiropora se sa energetskog stajališta veoma brzo vraća, jer svaki kilogram ispravno upotrijebljenog EPS-a u pedeset godina uštedi 400 litara ulja za loženje. Stiroporu voda i vlaga iz okruženja ne smetaju, jer su ćelije svarene pod vrućom parom i iz tog razloga nisu potrebna dodatna veziva, odnosno štetna ljepila.

Osim toga, prijazan je za okoliš i jedini je toplinsko izolacijski materijal koji se može 100% reciklirati, jer sadrži samo jedan polimer i nema dodatnih veziva i impregnacija.

S obzirom na propusnost vodene pare puno je bolji od drveta. Zbog svih tih svojstava, stiropor se svrstava među univerzalne toplinsko izolacijske materijale.

Za narudžbu i sve dodatne informacije, kontaktirajte nas u našim prodajnim centrima Rijeka (Škurinje) i Crikvenica.

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.