E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
 • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Predstavljanje koncepcije JUMIX centara

23.04.2009.

Predstavljanje koncepcije JUMIX centaraIz dvaju poluproizvoda (baza i UNIPAS pasta za nijansiranje) izrađuje se konačni proizvod u željenoj, odabranoj nijansi.

Na taj način  vrlo elegantno izbjegavamo nekoliko problema, koji mijenjaju klasičnu proizvodnju nijansiranih premaza kao npr. duži rokovi isporuke, velike naručene količine, izrada na zalihu, ... 

Prednost JUMIX sistema je upravo u tome da svojom prilagodljivošću - brzim odazivom, kratkim rokovima izrade, vrlo širokom ponudom različitih proizvoda (od unutarnih zidnih boja, preko žbuka, do pokrivnih boja za drvo i metal) te bogatom paletom nijansi (više od 3.000 po različitim ton kartama,  s mogućnošću izrade nijansi po narudžbi odnosno uzorku) u svakom pogledu zadovoljava krajnjeg potrošača

JUMIX sistem čine:

 • UNIPAS paste za nijansiranje
 • Baze (različite kvalitete)
 • Dozirni strojevi (ručni ili automatski)
 • Tresači
 • JUMIX set receptura za izradu nijansi
 1. UNIPAS paste za nijansiranje su vodeni pigmentni pripravci, koji ne sadrže veziva ni otapala. Proizvod ispunjava zahtjeve europske HOS direktive (CE 204/42). Zaštićen je od isušivanja i kao takav vrlo primjeren za krajnje nijansirne postaje (POS) kao i za industrijsko ( In-Plant) nijansiranje.
 2. Baze: proizvodi, uključeni u JUMIXsistem nijansiranja, obuhvaćaju unutarnje i fasadne boje, žbuke, lazure i emajle. U njih između ostalog spadaju proizvodi skupine Jupol, Jubosil, Acrylcolor, Revitalcolor, Jubin, Marmorin te akrilne/silikatne/silikonske  zaglađene i zaribane žbuke.
 3. Dozirni strojevi su nepogrešivi dio opreme svake mješalice, uključene u JUMIX sistem. S obzirom na potrebe (brzina, jednostavnost upotrebe, preglednost poslovanja,...) za svaku mješalicu se definira odgovarajući tip. Tome je optimalno prilagođena i programska oprema za nijansiranje.
 4. Tresači su kao i dozirni strojevi sastavni dio svake JUMIX mješalice. Njihova funkcija je kvalitetno umješavanje nijansirne paste u bazu. Rezultat toga je homogeno izmješan proizvod odgovarajuće odabrane nijanse.
 5. JUMIX set receptura je  zbirka receptura, po kojoj se izrađuje određena nijansa za izabrani proizvod. JUMIX sistem u ovom trenutku nudi ukupno više od 18.000 nijansi (38 proizvoda). Osim ton karti, kao što je JUB-ova ton karta s 348 nijansi i NSC s 1950 nijansi, moguće je i nijansiranje po želji kupca odnosno po uzorku.  

Bogato iskustvo i znanje na području dekorativnih premaza i žbuka su sadržane u JUMIX sistemu, koji tvori  optimalno rješenje za vaše potrebe. JUMIX sistem vam nudi:

 • kompatibilnost UNIPAS pasta za nijansiranje sa širokom paletom JUB -ovih proizvoda
 • ekološki prihvatljive UNIPAS paste za nijansiranje, koje ispunjavaju europske HOS direktive (CE 204/42)
 • mogućnost nijansiranja po uzorku odnosno drugim ton kartama
 • ponovljivost izrade nijansi (minimalna konačna kontrola zbog stroge kontrole poluproizvoda i receptura kroz cjeloviti proces proizvodnje)
 • kratko vrijeme izrade konačnog proizvoda u odabranoj nijansi
 • manje zalihe gotovih proizvoda
 • brzi odaziv na potrebe krajnjih potrošača
Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.