E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Novosti i akcije

21.10.2019.

Bitumenske trake se prvenstveno koriste za izradu hidroizolacija zgrada. Hidroizolacija je funkcionalni sloj, kontinuirana vodonepropusna ovojnica, koja sprječava prolaz vode odnosno vlage u nosivu konstrukciju.

25.09.2019.

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina. lzgradnjom proizvodnih pogona i rasprostranjenom prodajnom mrežom na cijelom teritoriju Hrvatske, postala je vodeća tvrtka u svom segmentu.

25.09.2019.

Zaštitite svoje zgrade našim rješenjima za ventilirane fasade. Uživajte u kombinaciji prednosti - izvrsnoj estetici te zvučnoj i toplinskoj izolaciji.

23.09.2019.

YTONG blok je osnovni element gradnje u YTONG sustavu. Jednostavan, tijekom izgradnje brz, puno veći od drugih, usklađenih dimenzija i lakši. Upravo zato je najnapredniji od svih elemenata iz segmenta gradnje.

19.06.2019.

Masa za suhu ispunu fuga opločenih betonskih, kamenih ili granitnih površina, za ispunu fuga širine 1 - 20 mm. Aktivira u dodiru s vodom, postaje fleksibilna, bubri te popunjava pukotine. Zahvaljujući visokom pH onemogućen je rast mahovine, trave, korova.

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.