E-mail: info@arkada-trgovine.hr | Info telefon: 051 513 049

0 Proizvoda 0,00 kn
  • Najveći izbor i najbolje cijene građevinskog materijala, žbuka, fasada, izolacija i hidroizolacija, opločnika, termo blokova, kanalica i drugog crijepa, boja i lakova - i to sve na jednom mjestu.

RAMShopSite

Novosti i akcije

29.09.2017.

Energetski štedljive zgrade i kvalitetne stambene prostore ne možemo niti zamisliti bez ekspandiranog polistirena [EPS]. U razvijenim državama je stanje takvo, da je 90% svih fasada izolirano upravo sa ekspandiranim polistirenom.

02.08.2017.

Iako je sada prevruće za neke veće radove, dok se odmarate u hladu imate vremena za razmišljanje što dalje i što napraviti najesen...

14.06.2017.

Stigla je Baumit groznica subotnje akcije, kad dobivaš fantastičnih 30% popusta na završne slojeve Baumit Top. Otkantaj troškove i uredi fasadu!

02.05.2017.

Uvjerite se kako se uz malo mašte i Semmelrock proizvode Vaši vanjski prostori mogu učiniti ugodnim i opuštajućim!

Katalog "Ideje za vrt" Vam prezentira široki spektar proizvoda te način njihove primjene s primjerima i prijedlozima o upotrebi, a sve navedeno možete naručiti i kod nas u prodajnim centrima Škurinje i Crikvenica.

26.04.2017.

Duži i topliji dani, kao i sve rijeđa kišna (vlažna) razdoblja idealna su za obnovu i popravak zgrada, kuća i okućnica. Tome smo svjedoci gdje god da pogledamo oko sebe...

Ostvarite popust od 10% na gotovinsko plaćanje u našim prodajnim centrima!
Arkada trgovine

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.